> > > Contact  >  Werkwijze Siba

Werkwijze Siba

Als nieuwe klant hebt u in eerste instantie contact met onze vertegenwoordigers. Deze komen bij u langs om de dienstverlening en mogelijkheden van Siba door te spreken. Bent u eenmaal klant, dan hebt u voornamelijk contact met onze chauffeurs. Siba heeft dagelijks tien vrachtwagens op de weg. Zij hebben een autolaadkraan op de vrachtwagen waarmee ze de containers en rekken kunnen optillen en ledigen boven de vrachtwagen. Op die manier kan uw container of rek op uw terrein blijven staan en nemen zij alleen de gebruikte banden mee naar Uden.

Naast onze vertegenwoordigers en chauffeurs hebben we een compleet team in Uden aan het werk. De mensen op kantoor staan hierboven genoemd, zodat u weet naar wie u kunt vragen als u een specifieke vraag hebt.

Verder hebben we tien keurmeesters aan het werk om iedere dag de ingezamelde banden visueel te controleren. Dit is een stukje ambacht waar we trots op zijn. Door deze keurmeesters wordt het mogelijk gemaakt om een deel van de ingezamelde banden nog te verkopen. Onze magazijnmedewerkers zorgen ervoor dat de verkoopbare banden klaar worden gezet volgens opdracht en deze op unieke wijze worden geladen in de zeecontainers. Het keuren en laden van autobanden wordt verder toegelicht onder het kopje ‘verkoop gebruikte banden’.Siba
Siba Autobanden | Industrielaan 22 | 5406 XC Uden
Tel. +31 (0)413-250 803 | Fax +31 (0)413-264 845