Verkoop gebruikte banden

Siba sorteert alle ingezamelde banden en bekijkt welke wereldwijd nog verkoopbaar zijn. Onze hoge eisen en vakkundige kwaliteitscontrole hebben het vertrouwen van onze relaties tot ver over de grenzen.

Goedgekeurde banden worden opgeslagen in ons magazijn en aan de hand van verkoopopdrachten klaargezet voor transport. Dankzij ons unieke systeem kunnen we in een zeecontainer bijna twee keer zo veel banden laden als in een standaard lading. De banden worden in kokers gevlochten, met een perssysteem in elkaar geperst en vervolgens in de container geladen.

De gebruikte banden worden hoofdzakelijk verkocht richting:

Loopvlakvernieuwingsmarkt: dit zijn de banden die geschikt zijn voor loopvlakvernieuwing waarna ze worden verkocht als gecoverde autoband.

Profielmarkt: dit zijn personenwagenbanden en bestelwagenbanden vanaf 1,6 mm profiel of meer.

Hebt u interesse in gebruikte banden (minimale afname: duizend stuks), neem dan contact op met onze verkopers. Zij kijken of de gewenste partij banden aan u kan worden geleverd.


Beste geïnteresseerde in kopen van gebruikte autobanden: 

Momenteel is de vraag zo groot naar onze gebruikte banden, dat de voorraad niet meer toereikend is. We kunnen daardoor niet ingaan op vragen of het aannemen van nieuwe klanten. Het bezoeken van ons bedrijf heeft nu ook geen meerwaarde omdat we de banden niet kunnen leveren. 

Wanneer er weer ruimte komt voor nieuwe klanten, zullen we dat melden op deze pagina. 

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. 

Met vriendelijke groet, 


Directie en Verkoop 
Siba Autobanden BV 
 
Show 
 per page

Export

De meeste banden die worden verkocht bij Siba, worden wereldwijd geëxporteerd. De verantwoording van het transport ligt altijd bij de kopende partij, maar Siba kan u indien gewenst wel uitstekend helpen bij het regelen van transport.

Op al onze leveringen zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging VACO van toepassing.Siba
Siba Autobanden | Industrielaan 22 | 5406 XC Uden
Tel. +31 (0)413-250 803 | Fax +31 (0)413-264 845